Το ΑΣΕΑΔ βγάζει ...καπνό για Φοίνικα και Ηρακλή

Τι και αν ίδρωσαν μήνα Οκτώβριο την φανέλα τους. Τι και αν οι Συριανοί χάρηκαν τον Νοέμβριο με την πλειοψηφία των ομάδων της ΕΣΑΠ να τους δίνει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ.
0
Παντελής Λώλης
12/01/2018 • 00:02
Λιγκ Καπ
  • shares
Τι και αν ίδρωσαν  μήνα Οκτώβριο την φανέλα τους. Τι και αν οι Συριανοί χάρηκαν τον Νοέμβριο με την πλειοψηφία των ομάδων της ΕΣΑΠ να τους δίνει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ. 

Φθάνουμε στην σημερινή 12η Ιανουαρίου για να μάθουμε, πουρνό πουρνό, την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, στο οποίο προσέφυγε η διοίκηση του Ηρακλή Χαλκίδας για να δικαιωθεί. Αν το ΑΣΕΑΔ αποφασίσει βάση προκήρυξης ο Ηρακλής Χαλκίδας θα προκριθεί και θα διοργανώσει, εκτός απροόπτου, το Final 4 το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου. 

Αν ο δικαστής του ΑΔΕΑΔ κρατήσει την απόφαση της Volleyleague - ESAP τότε το Final 4 θα ταξιδεύσει στο νησί της Σύρου με διοργανωτή τον Φοίνικα. Θα έχουμε ανατροπή δεδομένων ή όχι; 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/04/2018 • 08:25

Προκλήσεις κόντρα στα "μεγαθήρια"!

Ο τελικός του Ισπανικού κυπέλλου έχει ένα μεγάλο φαβορί αλλά και ένα αουτσάϊντερ ικανό σε τέτοιες προκλήσεις να αγγίξει την υπέρβαση. Πιο σαφές το αβαντάζ της Μαρσέϊγ. Η Λίλ ξέρει που πάει να δοκιμαστεί όπως όμως αντιλαμβάνεται ότι μόνο από την άμυνα σε τέτοιες πιέσεις δεν φτάνεις στη ουσία

19/04/2018 • 14:05